Offertes Winnen

Ga naar je winkelwagen

Offerteswinnen

De bewezen aanpak voor blijvend succes

Wat voor een werk je ook doet, je bent tegenwoordig steeds vaker betrokken bij offertetrajecten. Vanaf nu win je ze met behulp van de inzichten en tips van de 3V-filosofie. 

Koop e-book! Koop boek!  

Menu
  1. 3V-filosofie
  2. Inkijkexemplaar
  3. 3V-dienstverlening
  4. Peter de Weerd
  5. Contact

Commerciële vaardigheden up to date

focus op het winnen van het offertetraject

3V-dienstverlening

Ondernemingen die succesvol willen blijven, houden hun commerciële vaardigheden up to date. Belangrijke acquisitie- en offertetrajecten vragen om extra aandacht. Ondersteuning vanuit de 3V-filosofie biedt hiertoe uitkomst.

Training en coaching

Verschillende vormen van training en coaching zijn mogelijk om professionals te bekwamen in deze aanpak. Van interventieworkshops,  via individuele coaching tot meerdaagse trainingen met groepen specialisten. Hierbij werkt Peter altijd met eigen offertes van de opdrachtgever. Afhankelijk van de behoefte van de klant kan deze begeleiding ook op een specifiek onderdeel van de aanpak worden toegespitst.

Offerte support

Bij belangrijke acquisitie- en offertetrajecten maakt de kritische buitenstaander het verschil. Om deze reden begeleidt Peter het proces en helpt bij het bedenken van innovatieve oplossingen. Vervolgens weet hij deze helder en overtuigend naar presentaties en papier te vertalen. Gebruik maken van deze dienstverlening zorgt ervoor dat de focus geheel ligt op het winnen van het offertetraject.

Gerenommeerde bedrijven als Berenschot, Deloitte, Ecorys en Verdonck, Klooster & Associates gingen u reeds voor.

‘In steeds meer markten is de transparantie en concurrentie groot, opdrachtgevers zijn deskundig en kritisch. De 3V-filosofie helpt ook onder dat soort omstandigheden onderscheidende oplossingen te ontwikkelen. Iedereen die zich met acquisitie bezighoudt, kan zijn voordeel doen met deze integrale werkwijze.’

Walter Hulsker, Partner en directeur Nederlandse markt Ecorys

Informeer naar de mogelijkheden!