Offertes Winnen

Ga naar je winkelwagen

Offerteswinnen

De bewezen aanpak voor blijvend succes

Wat voor een werk je ook doet, je bent tegenwoordig steeds vaker betrokken bij offertetrajecten. Vanaf nu win je ze met behulp van de inzichten en tips van de 3V-filosofie. 

Koop e-book! Koop boek!  

Menu
  1. 3V-filosofie
  2. Inkijkexemplaar
  3. 3V-dienstverlening
  4. Peter de Weerd
  5. Contact

naar de markt brengen van kennis en kunde

offertesupport, training en publicaties

Peter de Weerd

PdW.png

Peter de Weerd ondersteunt organisaties bij het naar de markt brengen van kennis en kunde. Hij begeleidt offertetrajecten, traint in acquisitie-, advies-, en PR-vaardigheden en maakt inhoudelijke publicaties.

Samenwerken

In zijn studententijd begon Peter te werken als freelance tekstschrijver. Al snel ontdekte hij dat zijn kracht ligt in het samenwerken met inhoudelijk specialisten. Hij bleek in staat hun gedachtes aan te scherpen en deze begrijpelijk en overtuigend op papier te zetten.

Zoektocht

Toen de crisis uitbrak, moest Peter aan acquisitie gaan doen. Hij besloot zich te focussen op offertetrajecten en de daarvoor benodigde vaardigheden. De 3V-filosofie die in Offertes winnen wordt gepresenteerd is dan ook niet alleen een inmiddels bewezen aanpak, maar vooral ook een weerslag van deze eigen zoektocht.

‘De energie en inzichten die Peter in trainingen brengt, spatten af van de pagina’s van dit boek. Een must read voor elke professional en voor iedereen die zich bezig houdt met professionele en commerciële ontwikkeling. Het gaat er immers puntje bij paaltje om dat specialisten hun kennis en ervaring omzetten in meerwaarde voor de klant.’

Marcel Ouwejan, HR manager Verdonck, Klooster & Associates

www.peterdeweerd.nl